KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Tuesday, August 7, 2012

Abang ku sayang ;)


salam..
hari ni aku nak cerita pasal abang ku y sorang ni, ye memang ade sorang je pun..2 bulan lepas dia mengalami kemalangan, urm agak parah, ehh memang sangat parah, melibatkan nyawa, tapi tu pun aku dapat tau lepas aku habis exam, baru lah mama cerita yang sebenarnya nyawa dia half2 time tu tapi alhamdulillah doktor dapat selamatkan dia, syukur.. kaki kanan dia patah remuk sampai xda tulang dibahagian bawah lutut n patah 2jari tangan nya..darah pun da 30bag darah orang masok dalam badan dy, kulit dy banyak mati, so aritu kena amik kulit dari betis sebelah kanan dy tampal kat sebelah kiri, geliii tengok betis kiri dy tu...uwww..

Arghh ! Kurang ajau betol orang yang langgar dy tu xda perikemanusian langsung ! aku harap ko dapat balasan atas apa y ko buat !

urmm sampai sekarang da 3 atau 4 operation yang telah dijalani, n now lagi satu operation melibatkan jari dy pulak...aritu dah operate tapi sampai sekarang tangan nya masih tak boleh bergerak so kena buat semula..maybe lepas raya nanti kot..sekarang dy dah jadi transformer, uishh hensem kaki dy ade 20lubang pasang besi ilizarov tu..

perangai dy da jadi cam budak kecik n suka buli orang suruh amik itu ini, penat gak nak layan dy sebenarnya..hehe  papepon aku tetap sayang ko longg.. aha sweet kan adik ko ni ;)

hope dy akan pulih seperti sedia kala meskipun doktor tak bagi harapan n xkasi dy berharap dy akan pulih seperti biasa, aku sentiasa doakan y terbaik buat ko ;)

salam sayang,
adikmu ;D

2 comments:

  1. semoga abg awk cepat sembuh seperti sediakala hendakNya.. bnykkan bersabar dan berdoa ye...

    ReplyDelete
  2. perhhh... mmg teruk kaki dia tu... moga cepat sembuh

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...