KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Sunday, January 9, 2011

uitm MELAKE ;)




 
Hyee kawan kawan, ni la UITM KAMPUS BANDARAYA MELAKA ;)

nie la first time fara ke melake,hmm not bad gak la uitm nie tengah tengah bandar,pada mulenye fara rase xnak pegi cos takot ngan cabaran y bakal d tempuh kat sini, tapi dengan dorongan mama abah dan kawan kawan fara sampai juge ke sini. . .nampak cantik kn uitm nie,fara pn suke gak,hee tapi kn satu prob y fara xsuke kat sini hmm kene naik tangge sampai tingkat 13 lau lif penoh nak g kelas,sampai mengah mengah d buat nye,adoii lame lame naty patah pulak kaki nie ;(

budak budak budak kelas sume baik je, tapi ade la sesetengah dari mereka suke sangat perli ex uitm fara (UITM KAMPUS JENGKA,PAHANG) korang ni memang tak matang langsung kan, tu kan tempat belajar so dalam utan ke ape ke, kenape jadi masalah korg lak,fara n kawan kwan kat sane ley je idop kat sane,so jgn BAJET BANDAR SANGAT OKEH ! kite same same nak belajar datang sini, so harap dapat kerjesame dari korg. . .maaf if korg terase..

balik ke KOLEJ TUN MUTAHIR ;)
amacam ? cantik kan kolej kitorg? dalam rumah nie fara dok 10 orang satu rumah..ermm campocampo cos so nak kenal kn pn fara xbape kenal lagi mereke so kite skip dulu keyh...



  view dari tingkap bilik n luar rumah ;)


1 comment:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...