KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Wednesday, October 26, 2011

Haaa Kursus Kahwin?



Assalamualaikum...
hyee kawan...fuhh da lame sangat rase nye tak update blog ni, sunyi sepi je nampak da, almaklum lah masuk sem baru banyak la asgmnt & prsntn bagai, tension gak la sem ni rasenye.. .hope dapat la berjalan dengan lancar semua urusan ku ;)

oke tajuk entry ni pasal sape? ko da tau kan.. hii smlm Imam Muda Asyraf ade bagi ceramah kat audi UITM KAMPUS BANDARAYA MELAKA, fuhh ramai gile student datang,penuh sampai berdiri kat pintu pon ramai sangat. aq ade kelas malam, dalam 10.15 baru aq dapat p ngan membe2 kelas punye la tjengket2 nak tengok ustaz bagi ceramah.. tajuk nye Indahnya Ke Syurga..

time aq sampai tu dah sesi soal jawab bersama ustaz je, haihhh semua tanye pasal cinta je y aq dengar, banyak la info baru yang aq dapat, my boy un datang gak, dy datang dari awal sbb xde kelas malam, 

hemm.. lepas balik ceramah tu aq nampak r perubahan sikit kat dy.. gRrR HAHA insaf sikit da boy aq, alhamdulillah la dye da tahu apa tujuan sebenarnye perhubungan y tjalin selame ni. . .contoh macam uztaz cakap tunang tanpa sedar tu, dy baru tau, tkejot dye.. huhu n dye terus ajak aq g kursus kahwin y uitm anjurkan, huiii giler apa, aq tak sedia lagi kot, tunggu la nak kahwin nanti baru pegi, study pon tak habis lagi, jodoh kan kat tangan Allah, kalau boleh aq nak pergi dengan bakal suami aq y betol2x, maybe bagi aq perhubungan aq masih awal lagi, masih dalam proses mengenali hati masing-masing lagi.. ;) 

sorry sayang, i minta maaf sangat2x, i bukan tak percaya kan u, tapi i rase terlalu awal lagi bagi perhubungan kita ;) maafkan i okay ;)

p/s: ilysm

1 comment:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...