KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Saturday, September 29, 2012

Aku Yang Tersakiti _ JUDIKA

Pernahkah kau merasa jarak antara kita
Kini semakin terasa setelah kau kenal dia
Aku tiada percaya teganya kau putuskan
Indahnya cinta kita yang tak ingin ku akhiri
Kau pergi tinggalkanku

Tak pernahkah kau sadari akulah yang kau sakiti
Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari
Oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia

Memang takkan mudah bagiku tuk lupakan segalanya
Aku pergi untuk dia
Tak pernahkah kau sadari akulah yang kau sakiti
Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari
Oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia
(walau tak bersama dia)

Oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia

#rindu MNR
sejujurnya aku tak boleh tengok dia face to face sebab hati aku masih sayangkan dia lagi, hari tu aku terserempak dengan dia depan lif, xpasal2 aku nangis lari g kat tangga, ho3 kuatkanlah diri ni ya Allah.
tapi aku syukur sebab dari start aku putus NMF sentiasa ada teman n sudi dengar masalah aku sampai ke hari ni, aku selesa kawan ngan dia, banyak bagi semangat untuk aku pulih dari benda ni sume, irsyad pon sama, dia bagi nasihat itu ini tapi aku xsuke irsyad ni suke benor nak bagi tahu apa y ex aku ni buat.. sakit la apela.. maaf la aku xnak tahu n tak perlu pun nak tahu rasanya..
walaupun NMF ni kawan kepada ex aku tapi dia jenis open n paham apa yang aku rasa, biarpun aku y bersalah? aku ke? entahlah.. thanks sgt NMF biarpun malam siang semua ko selalu ada teman hari2 aku, terbaik lah bro.. n thanks jugak sbb blanje dak2 rumah aku mcd hari tu ;)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...