KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Tuesday, July 19, 2011

Masih Sayang awak ;)


It is hard to say. . . I do love you but, i don't know why im like this. Im so stupid! I can't take care of you sayang... selalu je i buat u sakit hati ;( hmm u tau betapa sayang nya I dekat you? Takkan pernah you tau, i tak kesah lah u nak percaya atau pun nak benci I ke. I faham, biarlah I jeh yg tau betapa sayangnya I dekat you. Even I tak pernah buktikannya dkt you, I nak sgt you tau yg I Cintakan You sampai mati. I tak pandang laki lain selain you tahu? You jeh yg ada dimata I. Dimata I you perfect, segalanya sempurna. Tapi I? I buruk, tak se-perfect yg you ingin kan. I tak dpt jadi yg terbaik untuk you. I salu doakan kebahagiaan you, kesejahteraan you. .Takpelah, mmg pada you I neh tak perfect, tak mcm perempuan lain kan? Yeah mmg you rugi 'dapat' I kan? Thanks, I love You Always. ;)


5 comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...