KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Sunday, July 31, 2011

Date 15minit ;)

hari ini aku sangat sangat gembire,setelah 2bulan  tak berjumpe dengan si jantung hati,akhirnye taggal 28/7/2011 kitorang berjumpe kembali...cehhh baru 2bulan je kott..gelabah je lebih,belom 2taun lagi... HAHA jap pikr cane r lau 2taun tak jumpe? haihh tsekse kot... >,<''
macam mane boleh jumpe?

HAHA sebenarnye aku nak anta borang penangguhan ptptn kat Uitm KBM kesayangan aku nie,tup2 apa lagi ambil la kesempatan sekejap jumpe yang tersayang,huhh dari  kat rumah da pikir cane ek nak jumpe ngan dye,sebab aku g ngan abah n my lil sis....macam tak dapat jumpe(sedih) huhu..time da sampai KBM uhh tup2 c dyer pun dah sampai same...wahhhh rindu beb ! tapi kena cover la c kecik nie join same.. HAHA,anta uh 5minit je pon..aq engat kene wat macam2,rupenye xpayah pun..huh~ arghh xkesah la...asalkan dapat tengok dy face to face ;D (gedik lebih)

adik aku ngn abg ipar dye ;)
borak borak jap n take la 2 3 keping gambo~ haihhh tapi photogrphr nye amik pic tak cun lgsg...terpakse lah katekan..sian adik aku...adik aku nie bukan nye peramah cam kanak kanak ribena lain,pangai dy same la cam aku,xsuke bergaul sgt,pkr diri sendiri sudah...haha sian c bf aku nie,dok aucak2 ngn adik aku,y adik aku ni malu malu kucing.. HAHA

ermm pastu time nak balik uh aku bawak dy jumpe abah aku,haha dy ni pengecot..abah aku xdela garang pon,kan kan sayang,abah okay kan? heee~ pas da balik uh..kemain berani ag dye,cakap nak jmpe family aku lagii...cehhh mentang2 abah aku da bg green light...nati la bagi dy kenal ngn mama aku y garang pulak..ape respon dye.. HAHA nantikan.. btw imysm ! hope dapat  jumpe u lagi ;(
sekian .


5 comments:

  1. wah..
    5 minit pun jadikan.
    terlepas rindu..

    salam ramadhan!

    ReplyDelete
  2. hehe jadi la..dari tak jumpe lgsung..ngee ;p

    ReplyDelete
  3. alia cute ! ;) fara omot.. hihihi :P IMYDDM!

    ReplyDelete
  4. sweet gambar walaupun kejap :)

    *dila dua tahun kot tak jumpa ngan bf . bulan lepas la kitorang jumpe after 2 years (^_^)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...