KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Wednesday, May 18, 2011

Buat Bodoh Sudah ;))

bila dia cakap "blog kau ni bukannya cantik pun, entah macam mana boleh jadi famous pun aku pelik"

jangan balas, buat bodoh sudah.

bila dia cakap "tak best pun blog kau ni, entah macam mana boleh ramai follower. membosankan. jalan cerita entry entah terpahapa je~"

jangan balas, buat bodoh sudah.

bila dia cakap "entry macam ni pun boleh dapat 100+ comment? WTH la! bebudak tadika pun boleh buat entry macam kau ni la wei~ heh!"

jangan balas, buat bodoh sudah.

bila dia cakap "hahaha. macam fuck je entry kau ni, tak best mana pun orang baca erk? kau pakai ilmu guna-guna ke apa?!"

jangan balas, buat bodoh sudah.

bila dia cakap "kau macam lahanat, muka beruk lagi lawa dari kau tahu?! ada hati nak tempek gambar gedik sakai dekat entry kau ni. euw~ malang siapa jadi pakwa kau ni"

alahai... jangan balas, buat bodoh sudah.

bila dia cakap "sebenarnya aku benci kau. benci!!! gedik! gedik! macam perempuan jalang je blog kau ni. sana sini gambar kau! eeeeee~ pergi mampos lagi elok! nyampahnya dengan kau ni!"

huuuuuu... sila jangan balas, buat bodoh sudah.

bila dia cakap... argh! apa kata kau jangan layan comment anonymous yang menyakitkan hati kau tu, boleh? tak perlu kau nak copy comment anonymous tu then kau buat entry hentam untuk dia ni. dah kau tahu kebanyakan anonymous ni semua jahat punya tukang comment, ada yang comment baik pun tu jarang dapat ok? yang kau nak buat entry hentam untuk dia buat apa? buat sakit tangan kau je type keyboard semata-mata nak buat entry hentam untuk anonymous ni. huh~

apa kata kau duduk diam-diam tengok gelagat anonymous ni. lama-lama tengok gelagat mereka comment entry kite, kelakar ok? terus tak jadi nak marah diorang ni. hehehe <- bagi aku ler. korang? entah. hati memasing ye dak? ^^

ala.. sebenarnya anonymous ni nak tengok kita gelabah je. diorang ni just luah apa yang dia rasa, but diorang segan-segan nak tunjuk diri sebenar. hehe. cuba-cuba korang ajak diorang jadi kawan. kalau dah memang musuh sejak azali pun cuba-cuba la bebuat baik dengan diorang. ok, stop merapu. heee ^^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...