KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Wednesday, May 4, 2011

Cuti semester ;)

Yeayy cuti sem bermula,arini last paper MKT 420...tapi kepala ku da engat kat rumah je sebenarnye...hihi..alhamdulillah la,semua dapat jawab dengan tenang and rasa senang lak paper tadi tu,hope A for MKT dlm tgn lah..huhu amin ;)
air mata setitis
Tapi kan cuti sem ni lama sangat la pulak...sedih nak meninggalkan orang y ku sayang...haihhh sapa lagi kalau bukan my bantal mucuk  nie (RAFIQ) ,lepas abis paper dia ajak jumpe dulu sebelum balik,2 smestinye lah kan,jmpe takat 10mint abah da kol cakap da sampai,rase cam nak nangis jep,tapi time uh depan library,so aq control laa ,,HAHA :D

aduhh besok lak nye (04/05/2011) cukup la sebulan kitorang bersame n (07/05/2011) my birthday,semua tak dapat celebrate ngan dye,ouchh sangat sedihhhh tau tak !
lap u
walaupape pon  suprise tetibe dy kuarkan adiah dari bag die...wahhh tekezutt tau..,hehe tenx ye mylove 4 dat present k, tau tau je i suke teddy ;) cumill sangat~ ade la pengubat dikala kerinduan..cewaahhh..sayang sangat kat die.. ;p

~ ilysm ~

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...