KaWan ;)

Farah Diana
7 May 1991
Selangor
Bachelor of Accountancy, UiTM KBM
My tears are still falling from my eyes, this is not about wishing you'd come back to me, and it is not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

Saturday, March 12, 2011

SuKa DuKa BeRsAme ;)

BILE TENGAH ANGAU BERCINTA ;)
" serious i sayang u . i xpernah main2. u lain daripada girl2 yg i kenal "

" i jenis setia. sekali i dah sayang. i sayang betol2 "

" sayang, u jangan merajuk macam ni. i dah xtahu nak buat apa. "

" if im wrong, forgive me. i xde niat langsung. tolong paham. i love u. i too love u."

" u sayang i bnyk mana? "
banyak sangat2!
" banyak sgt2 bnyk mana? "
u tgk bintang tuh. xterkira! mcm tuh la

" sayang , dpt x lirik lagu i send. special utk u. memang sesuai utk kita "

" u bz ke ? "
tak la. i baring2 je ( padahal asignmnt brtimbun)

" malam ni i kol u k? lama x dgr suara u. i rindu "

" i tgh mkn. nak x? nnti i pos yea. hehehehe "

BILE BOSAN SUDAH MENJELMA ;)

" i dah xtahan ngn u. u trlmpau control i."

" i rasa kita dah x sefahaman. we need time "

" u nak marah.marah la. nak majuk ke ape ke. i dah give up 

" i bz.u paham x? xkan i nk msg u je,i pun ada kerja lain "

" hurm.xpayah la kol. i nak tido.bye "

" i dah rasa buhsan. sorry. bye "

" boleh x u jgn mcm budak2? marah xtentu pasal. i pun boleh serabut ! "

" bukan i xsyg u.i just dah xrasa macam dulu. kita masing2 lain. "


" i want d old u. u dh bnyk berubah. "

" i bz la. nnti la msg. bye"
( padahal diam gitu je )

" kita putus jela. u pun dh xsyg i. asik nk mng" ( padahal dia dah xheran ngn awek dia pun. dah buhsan )

" i nak kita masing2 focus utk study. bila kita dh hbs. kita sambung semula. i tnggu u. "
( padahal flirt ngn minah lain slumber je )

" sorry for evrythg. kita putus. bye "



so pade sape sape yang tengah bercinte uh kalau terase ngan ape kat atas ni, padan la ngan muke hangpa semue, termasuk la ngan aku, tapi aku ngah bercinte ke nie? keconfiusan melande, HAHA ;D pape pon hope korang bhati hati dan jangan terlalu berharap dalam sesebuah hubungan tu, lagilagi yang tengah study tu kan. . .bawak bsabor yew. . .cehhh cakap org, aku pon same jee. .renungrenungkan dan selamat beramal ;D 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...